דניאל קורסונוב, שף מלון
"חוויה" נצרת, ממליץ על מתכון תרנגול הודו לשנה האזרחית
החדשה
הכנת
מרינדה :
מכניסים
לקערה 6 כפות דבש , 2 כוסות רוטב צילה מתוק , מעט תימין קצוץ 5 שיני שום קצוץ ,
מלח פלפל .
מכינים
תערובת פירות (תפוח תפוז אגס) חתוך גס ומכניסים לתוך ההודו. מורחים את ההודו
במרינדה ומניחים בתבנית עמוקה וסוגרים עם נייר כסף.
מכניסים
לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך שעה וחצי.
לאחר
הזמן מוצאים ופותחים נייר כסף , מורחים עוד במרינדה שנשארה ומכניסים
לתנור
עוד כחצי שעה בלי נייר כסף.
מגישים
במגש גדול מקושט בפירות .
בתיאבון!